Együtt sikerülni fog!

Helyes étrend + mozgás = siker!

2019/06/08. - írta: RiaRia

dont-give-up-3403779_640.jpg

Még nem futópadoztam, de nem maradhat ki a napomból. Egészen jól tartom a súlyt, megírom a mai étrendet is, kb. 1200 kcal körül van. Erre törekszem, hogy kb. ekörül maradjak naponta. Jó a kedvem, van kedvem a programhoz és már a lábam sem fáj annyira.

A mai étrend a következő:

reggeli - 1 db alma, sajtos tészta, 1 szelet kalács és 3 szelet kolbász,

ebéd - zöldborsó leves galuskával,

vacsora - fehérjepor, zabkása, 1 db alma.

------------

összesen = 1227 kcal.

Az edésnek köszönhetően még egy almát megehetek este, akkor is az értékek még jót mutatnak.

A szénhidrátdús ételeket szeretném reggelire enni, hogy túl legyek rajtuk, ekkor a szervezet jobban feldolgozza, és ahogy közeledik az este, úgy kell könnyebb étel. Az edzést jó, ha az esti étkezés előtt kb. 2 óraval teszem meg, később már nem jó, de hamarabb sem nagyon. Ez az ideális időpont az edzésre, ezt is egy könyvben olvastam, és én hiszek benne. Ma próbálok egy szinttel magasabb edzést megvalósítani, de csak rövidebb ideig, a félóra azért meg kell, hogy legyen.

Nagyon hamar visszahízok, ha nem követem nyomon a fejlődésem, ezért kell dokumentálni, füzetbe írni az étkezéseket. Eddig bevált, mert reggel elég jó értékékeket mérek a mérlegen, de ugye 1-2 kiló mozgást figyelembe kell venni. Ez lehet lefelé irányuló, de fölfelé irányuló is. Örülök, hogy most naponta többször mérem magam, de volt tegnap egy ruhapróba is, egy felsőt még nem tudtam volna felvenni, amikor 4-5 kilóval több voltam, de most kaptam a futópadhoz egy olyan felsőt, ami épp erre van kitalálva, nagyon spéci anyaga van. :)

A gyógyszeres kúra 10 napig tart, kíváncsi vagyok, hogy mit érek el ennyi idő alatt.

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása