Együtt sikerülni fog!

Fogyok tovább...

2022/07/11. - írta: RiaRia

mountains-gf7e920238_640.jpg

92.5 kiló vagyok ma reggel. Gondoltam, hogy ez lesz belőle, mert vacsorára már nem szoktam nagyon belakni. Ha így megy tovább, a hét végére még a 90 kilót is elérhetem.

Az, hogy 8-cal kezdődjön a súlyom, arra pedig olyan rég volt példa, hogy nem is emlékszem már rá. Ennyire gyorsan még nem vándoroltak le rólam zsírsejtek, az biztos. Azok, akik a 90 napos diétát csinálják, ők érezhetnek hasonlót, mert ott 3 hónap alatt bizony leszalad róluk 20 kiló, az biztos. De én nem szelektálom az ételeket külön, nem tartok sem gyümölcsnapot, sem víznapot, nem is bírnám ki. Mégis rohamtempóban fogyok, ha lehet így mondani.

Túl sokat nem is tudok hozzáfűzni, mert nem értem a dolog lényegét. Eszek mindig annyit, hogy jóllakok, igaz, csak 3x eszünk egy nap, de bőségesen elég a számunkra. Lehet, egy kicsi nasi beleférne, de nem kívánom, nincs rá szükségem, elég a főétkezések száma. 

Ilyen azért még nem fordult elő velem, csak akkor egyszer, amikor egy nyáron a rengeteg körte hatására fogytam 3 hónap alatt 8 kilót. Akkor termett vagy 6-7 rekesz körténk, és nem volt aki megegye, és ez a mi fajtánk egy gyorsan romló körte fajta, úgyhogy kellett valamit csinálni vele. Úgyhogy én nekiveselkedtem, és csak azt ettem. Akkor minden napom gyümölcsnap volt. :) De ez a mostani fogyás ez mindenen túltesz. 

Mondjuk örülni fogok, ha már 89 kiló leszek, csak nem lesz miben hazamennem, kifogytam minden nadrágomból. Igaz, csak két db-ot hoztam, de ilyesmire nem számítottam. Most még azt mondom - Bánja kánya! -, de nem tudom, mit fogok mondani a laborleletem után.

A mai motiváló gondolatunk a következő:

Figyelj mindig önmagadra! Ha valami rendelleneset tapasztalsz, vizsgáltasd ki magad rögtön. 

ui.: - Vannak néha gyalogtúrák, gyaloglások, amik közrejátszhatnak abban, hogy olvadoznak le rólam a kilók. De nem olyan sok az sem, hogy ilyen mértékű fogyást indokolna. Ha lesz időm, beleásom magam az internetbe, mit is ír erről. 

uui.: - még két hónap sem telt el, mert május 18-án jöttem ide, és fogytam 12 kilót kb. Még egy hét van a két hónapból, úgyhogy 7 hét alatt fogytam ezt le. Vagyis egy hét alatt =1.71 kiló körül fogytam, majdnem 2 kilót lefogytam egy hét alatt. Ennek utána kell járni, mert az egy hónapban = 6.84 kiló vagyis majdnem 7 kilóóó. Ez nem egészséges, és még én sem tudom, mi az oka. - (lehet, kicsit félreszámoltam, de akkor is elég durva számok jönnek ki.)

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása