Együtt sikerülni fog!

Állj ellen a kaja csábításának!

2022/07/30. - írta: RiaRia

hamburger-gc20069d79_640.jpg

94.5 kiló vagyok, már nem kéne jobban felfelé menni a súllyal, kezdenek elkapni falásrohamok. Ez vagy megszokásból jön, vagy mert visszakerültem a régi itthoni közegbe, és ez ilyen hatással van rám.

Nem jó érzés, amikor mindent fel szeretnék falni, küzdök ellene. A háziorvos mondja, hogy testsúly kontrollra van szükségem, mert még ez is, ahol most tartok, nagyon sok kiló. Nagyon óvatosan kezdek tovább fogyni, mert a hirtelen fogyás azt idézte elő, hogy kezd megereszkedni a bőröm, és ezt nem jó látni. Idősebb is vagyok, és már nem úgy reagál a bőröm, mint fiatal korában, hogy visszanyerte a régi formáját, ha fogytam. Úgyhogy nagyon óvatos leszek, és csak dekánként lenne jó fogyogatni. 

Ezért helyezem a salátákra a hangsúlyt, az egyszerű ételekre, de amikben van kellő tápanyag. Kezdett borulni a napirendem is, ez ellen is tenni kell valamit. Orvosokhoz jártam, és még mindig menni kell többfelé. Ami jó, hogy itthon most rengeteget iszom. Főleg citromos vizet iszom, feltöltök egy vízszűrőt, és így jobban és hosszabb távon tudok vizet inni, mert nem bolydul fel a gyomrom a sok víztől. Már ki van alakítva egy kis szekrény az én egészséges enni és innivalóimnak, erre szükségem volt, itt csakis és kizárólag teák, fehérjeporok, zabpelyhek, stb. vannak. Este, amikor jönne a falásroham, csak kinyitom a kis szekrényemet, és előszedek valamit belőle, ami garantáltan és tuti egészséges, nem hízom tőle.

Sajnos kimaradtak edzések, de nem lehet mindent megcsinálni, elment az időm az orvoshoz járással. Ma gyalogolni fogok, ha nem zúdul le az ég, és nem lesz eső. Már nagyon nehezen viselem a meleget. Most a ruganyosságon és a jó kondi kialakításán van a sor. Már elég stabil vagyok, de még nem eléggé, ezért kell tornáznom, hogy biztos legyen az egyensúlyom. Lehet, a gyógytornát lemondom, olyan messze van tőlünk, hogy hosszú távon kivitelezhetetlennek tűnik. És elég borsos ára van, elég egyelőre ha Zitával tornázom. Túl sokat nem szabad bevállalni, mert úgysem fogom bírni. 

Még a testápolásra, a kozmetikára, a szépségápolásra is szeretnék ügyelni, mivel sok múlhat rajta. Nem mindegy hogy nézünk ki, meg vagyunk-e elégedve önmagunkkal, a tükörképünkkel? Erős, edzett és izmos alakra törekszem, ezért nem hajszolom a kilók leadását, inkább arra törekszem mindig, hogy elég izom fejlődjön rajtam mindennap. Van egy könyvem, az a címe, hogy ERŐSÍTŐ TORNA 50 FELETT. - Ez egy spirális könyv, és tornagyakorlatok vannak benne, valamint minden gyakorlatnál képben fel van tüntetve, le van rajzolva, hogy melyik izomcsoportot dolgoztatjuk éppen. Ez nagy segítség, és jó is megtanulni őket, hogy tudjam mikor és hogyan lehet izmot erősíteni. Minden szakszerűen le van írva, el van magyarázva ebben a könyvben, és könnyen forgatható, mivel spirális kialakítású. Gimnasztikához kiváló! :)

A mai motiváló mondatunk a következő:

Csak azt tudom most írni, hogy ÁLLJ ELLEN A KAJA CSÁBÍTÁSÁNAK! - olyan sok hasznod lesz belőle, ha meg tudod valósítani ezt a mondatot, hogy már csak az edzést kell hozzátenned, és kész a haditerved a zsírsejtek ellen.

ui.: - még egy ajánló: - olvastad a 160 GRAMMOS SZÉNHIDRÁT - DIÉTA (Az életmódkönyv) című könyvet? Nem árt belelapoznod, szerintem nagyon hasznos tud lenni. Sok hasznos könyv van, érdemes egyiket-másikat rongyosra olvasni, az biztos. Találd meg a számodra megfelelőt, és tarts ki mellette. Csak jól jársz, meglátod! :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása