Együtt sikerülni fog!

Könyvajánló (Győzelem a kilók felett)

2018/02/10. - írta: RiaRia

dumbbells-1634750_640.jpg

Egy könyvet ajánlok neked, mégpedig Stacey Halprin - Győzelem a kilók felett című könyvét. "Tartsd meg a súlyod örökre!" A szerző több, mint 150 kilót adott le a súlyából, és az a célja, hogy mindenkivel megismetesse hogyan lehet megtartani a súlyt, mikor már lefogytunk.

Igen! Most nem egy súlycsökkentő könyvet ajánlok, hanem egy súlymegtartó könyvet, ami segít neked abban, hogyan maradj meg az új formádban, ha már sikerült lefogynod. A lényeg nem az, hogy 40 kilót adj le hirtelen, hanem hogyan őrizheted meg a már leadott egy-két kilót is, vagyis hogy ne hízd vissza a leadott kilókat.

A könyvből nem lehet idézni, így csak javaslom, hogy olvasd el, mert megéri. A fogyókúrázók legtöbbje rövid időn belül visszahízza azt, amit esetleg nagy kínnal sikerült leadnia. De ekkor szembesül az új énjével, és nem tudja mitévő is legyen, mit csináljon, hogy ez az elért súlya meg is maradhasson örökre. Többlépcsős a könyv, és számos trükköt, taktikát kínál erre az esetre. Sokan vannak sikeres fogyókúrázók, de vajon a sikerük tartós-e, vagy visszatérnek a régi étkezéshez, és visszavándorolnak majd a kilók? Azt hiszem, hogy ez nagyobb probléma, mint lefogyni. Lehet, hogy a fogyás csak a könnyebbik feladat a súlymegőrzés terén.

Sokszor elhanyagoljuk magunkat, mert túlsúlyosak vagyunk. Stacey mindig is figyelt arra, hogy ápolja a bőrét, és olyan ruhákban járt, ami neki tetszett, és ami az egyéniségéhez passzolt. Erre is felhívja a figyelmünket. Azért mert most még nem értük el az álomsúlyunkat, még nem ok arra, hogy elhanyagoljuk magunkat. Sőt! Lehet, hogy épp ezért kell jobban figyelni önmagunkra.

Sok sikertörténetet olvastam én is, de kevés olyannal találkoztam, aki 5-10 év múlva is azt mondta volna, hogy igen!, most is ugyanolyan vékony vagyok, amilyenre sikerült lefogynom. Mindegy, hogy csak 2 kilót fogysz le éppen a sok túlsúlyodból. Ezt az új súlyt is tudni kell tartani, mert hamar visszaszöknek a leadott kilók, ha nem figyeled magad, nem figyeled az okokat, amik visszahízlalnak. Valamiért csak visszavándorolnak a szépen leadott kilók. Ezért olvasd el ezt az ajánlott könyvet, és közelebb kerülsz egy lépéssel ahhoz, hogy örökre csúcsformában maradhass.

Tehát, ha sikerült leadnod pár kilót, már ott leselkedik a veszély, hogy ez vissza fog vándorolni. Erről szól a könyv, hogyan tartsd meg a súlyodat örökre! Nem bánod meg, ha belelapozol. :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása