Együtt sikerülni fog!

A lehetőségeim korlátlanok.

2018/03/15. - írta: RiaRia

flower-3218896_640.jpg

Még mindig 98 kiló vagyok, holnaptól egy 1200-1400 kcal-ás, és 160g szénhidráttartalmú diétát szeretnék követni. Írom a kalóriákat, és leginkább a CH-bevitelre figyelek, a többi majdnem mindig adja magát utána, vagyis a szénhidrátnak nem szabad 160 gramm fölé mennie. Mindennap szeretném írni, hogy mit eszem, ez nem lesz túl változatos az elején, de idővel ez is változni fog.

A holnapi étrendem a következő lesz:

Étrend:

Reggeli: 200 g natúr joghurt (148 kcal), 40 g Aktív Árpa (142 kcal),

Tízórai: 1 db alma (95 kcal),

Ebéd: 400 g zöldségleves (192 kcal), + 300 g párolt zöldség (102 kcal), + 200 g natúr joghurt (148 kcal),

Vacsora: 50 g zabpehely (193 kcal), + 2 dl tej (2,8%-os) (124 kcal),

Nasi: 200 g natúr joghurt (148 kcal),

______

Összesen: 1291 kcal és 159 g szénhidrát. (52% CH, 20% fehérje, és 28% zsír).

______

Általában így fog kinézni majdnem minden napom, néha lesz benne változás. Sok zöldségfélét variálok, és az elején kevés lesz a gyümölcs is, inkább a zöldfélékre helyezem a hangsúlyt. Persze mást is fogok enni, de a kezdetekben ez a fajta étrend határozza meg a napjaimat. A fehérje sem túl sok, a zsír sem, és a CH-bevitelt is tartom. Ha az ebédet nézem, ott az adagok épp akkorák, hogy igencsak jól fogok lakni.

Átgondoltam sok mindent, és arra a következtetésre jutottam, hogy most még ki kell tartanom, ha szeretnék fogyni. Még az is szóbajött, hogy abbahagyom a számolgatást, de számomra ez a legjobban járható út. A párolt zöldség vagy saláta az mindennapos lesz, a joghurt is és a zabpehely is, meg egy db gyümölcs is. A többin lehet változtatni, meg az arányokon is lehet variálni. Nem lesz mindig ennyi joghurt, mint a mostani étrendben, most így jött össze, ez volt a legegyszerűbb változat holnapra. Minden este tervezem meg a következő napot, a cél, hogy soha többé ne kerüljek 100 kiló fölé.

Reggelire lesznek gyümölcsturmixok, rántotta, házi műzli, stb. Ebédre pl. zöldséges rizs, gombás krumpli, hal, sajtos karfiol, stb. Vacsorára káposztasaláta, gyümölcstál, sült zöldség, stb. Még nasinak magokat, dióféléket is fogok enni, de azt hiszem, hogy egyre bővül majd a kínálat ahogy haladok az időben. A lehetőségek korlátlanok.

Az a lényeg, hogy jól érezzem magam minden nap, és jusson mindenre időm, amit betervezek. Én már nagy húsvétvárásban vagyok, hiszen olyan hamar is jön el most ez az ünnep. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása