Együtt sikerülni fog!

Egyre jobb az erőnlétem.

2018/01/22. - írta: RiaRia

dumbbell-3018642_640.jpg

Ma is bicajoztam már, és azt tapasztalom, hogy egyre jobban, gyorsabban tudok bicajozni. Az edzés hosszán még nem változtatok, csak a gyorsaságán, mikor milyen formában vagyok, úgy alkalmazkodom önmagamhoz. Nemcsak a sportolásnál veszem észre, hogy jobban megy, hanem az általános közérzetemre is jó hatással van a mindennapos kötelező edzés. Már nem hagynék ki egyetlen napot sem, bár mindig egy kis félsszel pattanok a szobabicajra, mert azt hiszem, hogy kevesebbet tudok teljesíteni.

De épp ellenkezőleg! Minden egyes nappal jobban teljesítek, és van, mikor kevésnek is érzem az edzést. Azért ugye a bicajt nem egy hete kezdtem, hanem december 28-án. Ennek is szerepe van a jó eredményben. Ha mindennap kitartok, nyárra elég jó kilátásaim vannak. Titokban azért jó lenne 10 kilótól megszabadulni júniusra, amikor már szikrázóan süt a nap, és jó lenne, ha már 8-sal kezdődne a súlyom. Olyan 88-89 kiló körülre várom magam a nyárra.

Az biztos, hogy jobban figyelek a zsírbevitelre már, nem eszem kolbászt, töltött káposztát, és semmilyen nagyon zsíros ételt, és próbálok a zöldségfélék felé haladni az étrendemben. Nem ettem eddig sem diót, sem különféle magokat, és a vízivásom is katasztrófális volt. Ezután ezek is beépülnek szépen az életembe. Hüvelyeseket is többször kell ennem, és halat is. Ezeket korrigálva alakítom a mostani étkezésemet, ma pl. szójapörköltet fogok enni. Már belekóstoltam, és nagyon finom lett, egyáltalán nem lehet megkülönböztetni szinte a hústól. Jóízű, és ez is kell a szervezetemnek.

Már nem számolom a kalóriát, az Omega-étrend szerint állítom össze az étrendemet. 12 egységnyi ételt kell mindennap elfogyasztani a felsorolt egységekből. Aki szeretné kipróbálni, a könyv hátoldala olyan biztató mondatot ír, hogy 14 nap alatt 3 kg-tól úgy szabadulhatunk meg, hogy ezt később nem hízzuk vissza.

Nálunk ragyogó idő van, 16 fok, szikrázóan süt a nap, és ez jókedvre derít, és ösztönöz a további fogyásra. Nem titok, hogy az egészségem miatt fogyókúrázom, már olyan méreteket öltött a túlsúlyom, hogy nem bírtam elviselni. Azt mondják, hogy 5-6 kiló ha lemegy az ember lányáról, azt már szépen "megérzi", és észrevehető a változás. De 10 kilót mindenképpen le lehet adni fél év alatt, ha tartjuk a diétánkat és persze mozgunk eleget. Erre koncentrálok, és igyekszem tartani ezután is a szabályokat, amik elő vannak írva.

 

komment
süti beállítások módosítása