Együtt sikerülni fog!

Egyél, igyál, és mozogj rendszeresen.

2016/12/30. - írta: RiaRia

blueberries-1576407_640.jpg

97 kiló vagyok, kezdek fogyni, ami remek és nem is vagyok éhes napközben. Egy szabályt be kell tartani, azt, hogy enni kell, mert különben a szervezetem megmakacsolja magát, és vagy stagnálni fogok, vagy visszahízok. Vidámabb az élet karcsúbban, ezt már egy-két kiló leadása is tudja bizonyítani. Ma elvileg edzésnapnak kellene lennie, de most egy felborult időszakot élek a közelgő ünnepek miatt, ezért elhalasztom az egész fogyókúra folytatását a jövő hétre, de vigyázok addig is, hogy tartsam a súlyom.

Ha van kedved, és tetszik a GI diéta, olvasd el a www.vitalzone.hu cikkét a diétáról. Nem szeretném túlbonyolítani az étkezésemet, arra törekszem, amit sokan mondanak, hogy - nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Ezt mindig szem előtt kell tartani.

Akarni kell a fogyást! - írja a GI DIÉTA könyv. Ha nincs meg bennünk a kellő lelkesedés és türelem a program iránt, nem leszünk sikeresek. Jókedvvel kezdjél minden napot, és fogadd el, hogy most még olyan a súlyod, amilyen. De lesz ez még jobb is, ha kellően kitartasz. Találd ki, hogy mennyit szeretnél fogyni egy héten vagy egy hónapban, és ha törik, ha szakad, ezt meg kell csinálni. Addig kell küzdeni az adott hónapban, amíg az a 2 vagy 4 kiló le nem megy rólad. Minden trükköt be kell vetni a cél érdekében. Ha kell, akkor többet kell mozogni, vagy ha kell, változtatni kell az étrenden is. Figyeld magad minden nap. Keresd meg azokat az élelmiszereket, amik jó hatással vannak rád, és szereted is fogyasztani. Tegnap majdnem megettem a tábla csokoládét, de mégsem tettem, és ez már a javulás jele. :)

Időt kell áldozni a fogyókúrára, ezért, ha épp nincs időd, inkább halaszd el a tervezést akkorra, amikor ráérsz, és nyugodtan végig tudod gondolni, mit is kell tenned naponta, hogy eredményes legyél. Én most azt próbálom, hogy 3x eszek egy nap, és közte semmit. Ha mégis nagy a kísértés, zellert rágcsálok. Hidd el, nem olyan borzalmas az íze, mint a híre. Laktat, tele van rosttal, és kitisztítja a szervezetemet. Én egy jó nagy zellert szoktam venni, és mindig levágok egy pici darabot, elrágcsálom, majd egy jó nagy pohár citromos vizet iszok rá, és már ki is bírom a következő étkezésig.

Az evés élvezet kell, hogy legyen, és szabály, hogy együnk, hogy fogyjunk, különben a zsírsejtek megmakacsolják magukat és nem engednek a huszonegyből. Legyél az egészséges életmód megszállottja. Foglalkozz a súlyoddal, hiszen fogyni szeretnél. Tűzd ki a határidőt, és tartsd magad a diétád elveihez. Mire lesz szükséged? Egyél, igyál, és mozogj rendszeresen. És kell egy cél, amit kitűzöl magad elé. Csak pozitívan! :) Gondold el, milyen jó is lesz, mikor már elérted az álomsúlyodat. Addig még lehet, hogy sok víz lefolyik még a Dunán, de már tudod, hogy ezt szeretnéd, és azt is tudod, hogy meg tudod csinálni, képes vagy rá. Csak te magad tudod megvalósítani egyedül.

Olvass utána, tervezd meg a napjaidat, és tarts ki a végsőkig. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása